Четвер, 25.04.2024, 03:59
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2017 » Жовтень » 13 » 14 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ
 19:17 
14 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Воїне, лицарю славний,
Ти зброю тримаєш в руках,
Щоб на нашу країну-державу
Злий не позарився враг.
Будь мужній і будь достойний
Ти слави своїх батьків,
Відважний вкраїнський воїне,
Нащадку славних віків!

Одне з найважливіших завдань сучасної освіти - виховання громадянина України. Це процес, який сприяє формуванню комплексу таких особистісних якостей і рис характеру, як патріотична свідомість, відповідальність і мужність, готовність працювати на благо Батьківщини, захищати та зміцнювати її міжнародний авторитет; повага до культури, звичаїв і традицій нашої країни.

З нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України та з метою виховання в учнів почуття патріотизму 12 жовтня 2017 року в актовій залі училища було проведено тематичний відкритий виховний захід.

Учні училища дізналися більше про історію створення Запорізької Січі, ознайомились з матеріалом про життя, побут та традиції козаків. До уваги присутніх було представлено змістовні відеоролики. З цікавістю сприйняли вихованці училища і матеріал про походження і значення свята Покрови Пресвятої Богородиці.

З великою шаною і вдячністю звучали зворушливі слова ведучих заходу Куцова Дмитра (група (ЕВ - 22) та Грибіника Андрія (група ОК – 34) про тих, хто сьогодні захищає честь і свободу рідної землі. Урочисто звучали поезії про захисників України у виконанні Десятниченка Олега (група ЕВ – 22), Зубіка Андрія (група ЕВ – 22) та Шинкаренка Дмитра (група ЕВ – 22) ,

Воїнів, які віддали життя за свободу і незалежність нашої країни, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Виховний захід підготувала та провела класний керівник групи ЕВ – 22 Пікалова Ірина Михайлівна.

 

 

Переглядів: 725 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: