Вівторок, 23.04.2024, 17:31
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2018 » Жовтень » 8 » 75 річниця визволення Карлівщини
 12:28 
75 річниця визволення Карлівщини

24 вересня 2018 року  відбувся загальноучилищний виховний захід присвячений 75 річниці визволення від німецько-фашистських загарбників Полтавщини та Карлівщини

Учні та викладачі  вшанували пам’ять тих , хто  захищав нашу  Батьківщину від фашистської навали, тих, хто звільнив нашу Полтавську землю від фашистської чуми. Пройшло 75 років з того часу. Майже не залишилося очевидців тих подій. Про війну ми знаємо тільки з історії. По різному  можуть трактуватися  ті події, але героїзм нашого народу , його подвиг очевидні і  наше   головне завдання   - зберегти в пам'яті прийдешніх поколінь подвиг нашого народу в роки Другої світової війни.

Час швидкоплинний. Роки відлітають у вічність, залишаючи все далі і далі від нас біль тієї війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захищав свою країну, майбутнє своїх дітей, наше сьогодення. «Ніхто не забутий, і ніщо не забуте!..»

Активну участь у проведенні виховного заходу взяли учні Чупилко Марина, Гусинський Олександр, Грабко Владислав, Ковшук Костянтин.

 

  

Переглядів: 629 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: