Четвер, 25.04.2024, 17:31
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2018 » Квітень » 20 » Кроки до майбутньої професії
 08:46 
Кроки до майбутньої професії

З 05.02.2018р. учні групи ЕВ-22 (професія «Електрогазозварник») проходять виробничу практику. Двадцять сім з них закріплюють свої теоретичні знання та удосконалюють практичні навички  у ПАТ «Карлівський машинобудівний завод».

У процесі проходження виробничої практики особлива увага приділялась   таким питанням:

  • стан зварювального виробництва в промисловості;
  • тенденції розвитку сучасних зварювальних технологій та споріднених процесів;
  • нові зварювальні матеріали та обладнання;
  • стандартизація в зварювальному виробництві.

Під час проходження виробничої практики на підприємстві учні виконують завдання згідно програми: плазмово-дугове та газове різання металу. Майбутні електрогазозварники виконують роботи по дуговому зварюванню покритим електродом та в середовищі захисних газів відповідно до робочих креслень. Учні вдосконалюють свої практичні вміння, навчилися безпомилково читати креслення. Під час проходження виробничої практики учні групи ЕВ-22  показали високий рівень підготовки. За успіхи у роботі на підприємстві учнів Гармаша Олександра, Оданця Владислава, Барвіна Валентина, Бондаренка Олега та Кірякіна Кирила було нагороджено похвальними грамотами та подарунками.

Виробнича практика у ПАТ «КМЗ» забезпечила виконання навчальної програми з  професії «Електрогазозварник» на високому рівні.

  

  

 

 

 

Переглядів: 762 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: