Четвер, 25.04.2024, 22:57
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2018 » Червень » 25 » Одержання посвідчення тракториста
 18:08 
Одержання посвідчення тракториста

22 червня 2018 року в  ПТУ № 50 м. Карлівка відбулася державна кваліфікаційна атестація учнів групи ТВ-33 з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів (категорії В, С), слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування на одержання посвідчення тракториста категорії А1, А2, В1.

Випускники показали  високий  рівень теоретичних знань з правил дорожнього руху, будови та технічного обслуговування сільськогосподарської техніки, а також продемонстрували професійні навички практичного водіння гусеничного та колісного тракторів, новітнього комбайна “Challendger”.

На державній підсумковій атестації був присутній начальник відділу технічного нагляду Державної інспекції сільського господарства в Полтавській області Яценко Юрій Васильович. У своєму зверненні до учнів він відмітив  високий рівень їхніх професійних навичок та теоретичних знань. Юрій Васильович підкреслив, що розвиток аграрного сектору нашої держави залежить від високого рівня підготовки робітничих кадрів з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Поважний гість закликав випускників любити нашу Україну, примножувати її багатства працею на рідній землі.

Роботодавець з ТОВ АПК «Докучаївські чорноземи» Надєєн Валерій Анатолійович у своєму виступі висловив подяку адміністрації навчального закладу та майстрам виробничого навчання за високий рівень підготовки учнів ПТУ №50 м.Карлівка з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів (категорії В, С), слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

Валерій Анатолійович наголосив, що швидке оновлення  сучасної с/г техніки вимагає постійного вдосконалення набутих професійних знань, вмінь і навичок та побажав успіхів у їх майбутній роботі. Надєєн В.А. запропонував робочі місця у ТОВ АПК «Докучаївські чорноземи» 8 випускникам навчального закладу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Переглядів: 986 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: