Субота, 20.04.2024, 04:03
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2020 » Травень » 27 » ПРЕДМЕТНІ ОНЛАЙН-ОЛІМПІАДИ: ПЕРЕМОЖЦЕМ СТАВ КОЖЕН!
 19:21 
ПРЕДМЕТНІ ОНЛАЙН-ОЛІМПІАДИ: ПЕРЕМОЖЦЕМ СТАВ КОЖЕН!

Онлайн-олімпіади — особливе випробування, адже дає змогу учням не лише продемонструвати та узагальнити  набуті знання, а й гартує  їхню зосередженість та самостійність, формує креативність і вміння раціонально використовувати час, підвищує мотивацію до навчання. 
Здобувачі освіти нашого училища стали учасниками VI Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» (Весна 2020) та Шкільної всеукраїнської дистанційної олімпіади «Всеосвіта весна-2020» з предметів: українська мова («Всеосвіта»-30 учнів), українська мова та література («На Урок»-18 учнів), зарубіжна література(«На Урок»-26 учнів) та біологія («На Урок»-25 учнів). Директор училища та викладачі, які проводили олімпіади, отримали подяки та  сертифікати.
Учасники  інтелектуальних змагань отримали дипломи, сертифікати про участь та подяки для батьків. Тож кожен учасник олімпіади  відчув себе переможцем! 
Здобувачі освіти поділилися  враженнями від цього цікавого інтерактиву:
Діденко Вікторія (група КК-11):«Під час проходження олімпіади ти можеш перевірити свої знання, тобто дізнатися, як засвоїв матеріал. Це - поштовх до навчання. Сайти -  зручні для використання. Питання – різнотипні та цікаві!»
Жидкова Анастасія(група ОК-24):«Хочу насамперед подякувати викладачам, які заохочували учнів до участі в олімпіадах, допомагали отримувати додаткові  знання, за нашу підготовку з предметів та за їхню сумлінну працю.  Пройшовши олімпіаду, я отримала багато позитивних вражень. Зважаючи на ситуацію, онлайн-формат  її  проходження є гарним способом для здобуття  нових знань, розвитку мислення. Мені дуже сподобалось! Думаю, що і надалі буду приймати участь у таких заходах, завдяки яким кожен може самореалізовуватися та саморозвиватися!»
Вязовська Дар’я (група КК-11):«Олімпіада дала  мені  змогу перевірити свої знання та покращити їх. Мені сподобалося те, що запитання були цікавими та неординарними. Рекомендую!»
Герасименко Владислав (група ОК-24):«В олімпіадах були такі питання, відповісти на які було не зовсім легко. Це стане для мене стимулом до здобуття нових знань. Після проходження олімпіади ти можеш дізнатися, де помилився і побачити правильну відповідь. Я вважаю, що кожен учень  має отримати такий корисний досвід!»
Бобро Анна (група КК-11):«Олімпіади додають знань та відкривають для нас щось нове,  а також вчать бути завзятими та терплячими.  Взагалі, олімпіади- це проєкт, де потрібно показати себе з найкращого боку, працювати на всі 100%  і  достойно представити училище. Щоб це зробити, потрібна наполегливість та зосередженість - без них результату не буде!»
Левадний Олександр(група ЕВ-12):«Онлайн-олімпіади - це дуже хороший спосіб отримати нові знання. Завдяки цим змаганням я зміг по-новому побачити, що таке застосування знань на практиці. Це було відповідальне завдання!»
Малько  Аліна (група ОК-24): «Дуже цікава та корисна олімпіада! В ній я побачила, що знаю, а що потрібно ще вивчити. Мені сподобалось те, що було достатньо часу і небагато запитань, а ще те, що потрібно було  використати лише  власні знання, адже  з сайту не можна було виходити і шукати відповіді».
Тарасюк Ірина(група КК-11): «Дуже цікаво і пізнавально! Олімпіади дають змогу покращити свої знання. Мені дуже сподобався такий формат. Братиму участь і надалі!"
Грабко Владислав(група ТВ-23):«Олімпіади мені дуже сподобались. Дізнався багато нового та цікавого! Всім бажаю міцного здоров'я!»
Литвиненко Максим(група ЕВ-12):«Взявши участь в олімпіаді, я ще раз впевнився в своїх силах і знаннях. Це гарна нагода зрозуміти, що нам дає навчання. Олімпіада спонукає учнів розширювати й закріплювати свої знання. Якщо буде така нагода, я обов’язково знову братиму  участь у таких формах роботи»!
Рева Анастасія(група КК-11): «Олімпіада допомогла не тільки зрозуміти свій рівень знань, а й підвищити його. Це корисно, адже учні мають можливість згадати багато цікавого матеріалу, який було вивчено. Мені подобається виконувати олімпіади, це цікаво!»

 

Переглядів: 460 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: