П`ятниця, 19.04.2024, 08:53
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2017 » Червень » 5 » TEACH COUCHING HUB 2017
 16:49 
TEACH COUCHING HUB 2017

Коучинг — мистецтво сприяти підвищенню мотивації та результативності навчання й розвитку учнів, система реалізації спільного соціального, особистісного й творчого потенціалу учасників процесу навчання та виховання з метою одержання ефективного результату.

Саме темі педагогічного коучингу 02.06.17 – 03.06.17 на базі ПТУ№ 50 м. Карлівка було проведено всеукраїнську конференцію «TEACH COUCHING HUB  2017».

Організаторами заходу були: Тетяна Чернова, Валентина Кос  та ПТУ № 50 м. Карлівка.

Гостями заходу були методисти НМЦ ПТО у Полтавській області, педагоги ПТНЗ області та України.

Спікери конференції під час своїх виступів донесли всім присутнім  цікаву та корисну інформацію про сутність педагогічного коучингу, його мету та впровадження у навчальний процес. Учасники заходу захоплено слухали доповіді Олександра Тищука («Умови формування стилю педагогічного коучингу в системі освіти»), Ірини Голіяд («Професії майбутнього, що змінюють освіту сьогодні»), директора Центру професійної освіти м. Кривий Ріг  Андрія Семенова («Неформальна освіта: як вижити у формальних умовах»), Тетяни Спіріної («Як історія може змінити життя»), Сергія Гузенкова («Мистецтво говорити стисло»),

Тетяни Чернової («Майбутнє інноваційної освіти: 7D-погляд від практиків»), Валентини Кос («Організація освітніх івентів різних рівнів по-сучасному») та заступника директора з  навчально – виробничої роботи ПТУ №50 м. Карлівка Антоніни Ківшик («Інфографіка в освіті: за і проти»). Виступи спікерів конференції з презентаціями  відбувалися у форматі 20Х5Х5.

Спікери конференції провели для присутніх неперевершені майстер – класи: «Навчальне заняття у стилі  педагогічний коучинг» (Олександр  Тищук),  «Історія про себе. Як описати власний шлях героя» (Тетяна Спіріна), «Мистецтво говорити стисло»(Сергій Гузенков), на яких ознайомили з деякими інструментами цієї інноваційної технології навчання.

  

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На завершення «TEACH COUCHING HUB 2017» всі її учасники побували на цікавій екскурсії у ТОВ «Вітчизна» та Варварівському історичному музеї. Керівник ТОВ «Вітчизна», депутат обласної ради Володимир Литвин познайомив присутніх із сучасними технологіями виготовлення молока екстра-класу з екологічно чистої продукції. Дане господарсто є членом асоціації виробників молока України. У Варварівському історичному музеї познайомилися з історіє села та фольклорним колективом «Варварочка», членами якого є люди віком 60-80 років.

 

 

  

 

 

Переглядів: 860 | Додав: Адмін | Теги: TEACH COUCHING HUB 2017 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: