Четвер, 18.04.2024, 14:47
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2018 » Травень » 9 » Тиждень фізики
 21:25 
Тиждень фізики

В  період з 23 по 27 квітня 2018 року  в нашому училищі відбувся тиждень фізики. Тиждень розпочався з випуску стіннівки. Стіннівка  має рубрики:,  «Третє  травня –День Сонця», «Сонце – джерело енергії на Землі», « Сонячні електростанції», « Славні імена України», «Це цікаво» , «Подумай» До цих рубрик інтерактивні групки учнів підібрали відповідні матеріали.

Відомості про українських вчених – фізиків були розміщені не тільки в стіннівці, але і використані під час проведення лекторію. Учні-лектори  протягом 5-7 хвилин в групах зробили повідомлення про внесок українських вчених у  науково-технічний прогрес. Зацікавили учнів повідомлення лекторів про використання сонячної енергії.

Рубрика «Це цікаво» включає матеріали про використання фізики в професії, в побуті, в   технічних пристроях.

Рубрика «Подумай» пропонує кросворди, ребуси, малюнки-загадки.

Активну участь учні взяли у проведенні конкурсів: «Фізики-експериментатори»,  « Ерудит»,  «Винахідливі і спритні».

Гра «Поле чудес»  передбачала знання фізичних явищ,  фізичних приладів, фізичних величин та одиниць їх вимірювання, а також українських  вчених. До кожного розгаданого  слова учні ще повинні  були дати відповіді на запитання.

Тиждень фізики завершився конкурсом малюнків, в якому  перше місце розділили учні   Семеренко Сергй  та Гуль Едуард.

По закінченні тижня фізики переможці конкурсів  та найбільш активні учасники  в підготовці та проведенні тижня нагороджені  грамотами та подяками. Серед переможців  конкурсів Гусинський Олександр, Бондаренко Сергій, Томіца Олександр,  Тонековська Ольга, Міщук Валентин та інші.

Проведення предметних тижнів викликає інтерес до вивчення предмету,  розвиває творчі здібності,  комунікативність, ерудицію, розкриває потенційні можливості та здібності учнів

Переглядів: 596 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: