14 грудня вперше в своєму житті здобувачі освіти групи КК-11 взяли участь у конкурсі фахової майстерності за професією кухар кваліфікація 3 розряд
...
Читати далі »
|
День 2: приготування прикрас з шоколаду, айсингу та пряничних топерів. Продовження марафону творчих ідей кондитера: учні групи ККс-26 не тільки розвивають творчі здібності, але і виробляють наполегливість і завзятість в подоланні труднощів, розвивають пізнавальну діяльність і навики самостійної роботи. Далі буде... |
13 грудня відбувся конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти в номінації „Найкращий піцмейкер”, який відкрив декаду професій „Кухар. Кондитер”. ... Читати далі » |
13 грудня стартував кондитерський марафон по виготовленню святкової ялинки з медового тіста до дня Святого Миколая. Учні групи ККс-26 поставились до даного завдання досить відповідально та творчо! День 1: Приготування медового тіста та випікання ялинки за допомогою трафарета. |