Вівторок, 07.05.2024, 19:11
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2016 » Жовтень » 5 » День працівників освіти
 21:54 
День працівників освіти

30 вересня 2016 року колектив училища відсвяткував День працівників освіти, а разом з тим і особливе для навчального закладу свято - 40 років від дня заснування. Так, саме 40 років минуло з того дня, коли вперше коридори училища заповнили учні – майбутні  водії  та трактористи-машиністи  широкого профілю. З того часу тут здобули професію близько  ­­­десяти тисяч учнів, отримали путівку у життя та в подальшому досягли значних успіхів на трудовій ниві.

За сорок років багато змінилося викладачів, майстрів виробничого навчання, тисячі учнів отримали найважливішу професію – робітничу, але всі свято бережуться й примножуються традиції та досягнення єдиного в регіоні професійно-технічного училища.

На святі з привітаннями до педагогічного  колективу звернулися голова районної ради Петро Михайлович Світлик, секретар міської ради Людмила Олексіївна Милькова,представники ПАТ «Карлівський машинобудівний завод» - директор з виробництва Олег Володимирович Кузнєцов та голова профкому Людмила Володимирівна Теслюк.

Директор училища Іщенко Ігор Миколайович та гості свята звернулися зі щирими вітаннями та побажаннями до колективу, а також вручили грамоти та подяки за багаторічну сумлінну працю, виховання молоді та розвиток професійно-технічної освіти регіону кращим працівникам.

 
                   
Переглядів: 919 | Додав: Адмін | Теги: День працівників освіти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: