Понеділок, 06.05.2024, 07:58
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2015 » Грудень » 8 » День Збройних Сил України
 23:28 
День Збройних Сил України

Виховання громадянина України – одне з найважливіших завдань сучасної освіти. Це процес, який сприяє формуванню комплексу таких особистісних якостей і рис характеру, як патріотична свідомість, відповідальність і мужність, готовність працювати на благо Батьківщини, захищати та зміцнювати її міжнародний авторитет; повага до культури, звичаїв і традицій нашої країни.

З нагоди Дня Збройних Сил України, з метою виховання в учнів почуття патріотизму 7 грудня 2015 року в училищі було проведено відкритий виховний захід.

Учні училища дізналися більше про Українську Армію та історію її формування; про тих, хто щодня захищає честь і свободу рідної землі, зміцнює обороноздатність своєї країни. На присутніх очікували перегляд презентації та відеоматеріалів про Збройні Сили України, виступ колишнього випускника училища, учасника АТО Юрія Петровського.

Урочисто звучали вірші про наших захисників у виконанні Калініченко Діани, Дарії Завади, Вікторії Мухортової, Валентина Ліскевича, ведучих заходу Анастасії Ляшенко та Андрія Грибіника.

Воїнів, які віддали життя за свободу і незалежність , присутні вшанували хвилиною мовчання.

     

Переглядів: 794 | Додав: Адмін | Теги: день збройних сил україни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: