15:15
Державна кваліфікаційна атестація за професією „Кухар. Кондитер” | |
Державна кваліфікаційна атестація – завершальний етап освітнього процесу, що проводиться з метою визначення рівня кваліфікації та підготовки випускників до самостійної роботи з обраної професії, вміння орієнтуватися в різних виробничих ситуаціях. 30 червня державну кваліфікаційну атестацію складали здобувачі освіти групи КК-31, які навчаються за професією „Кухар. Кондитер”, вони презентували та подавали власноруч виготовлені борошняні кондитерські вироби та здавали звіти з проходження виробничої практики на підприємствах. Державна кваліфікаційна комісія отримала справжнє естетичне, емоціональне та інтелектуальне задоволення від спілкування з випускниками. Під час іспиту здобувачі освіти продемонстрували гідні теоретичні знання та професійні вміння і навички з приготування борошняних кондитерських виробів, з дотриманням технологічного процесу, які вони здобули за період навчання у навчальному закладі та під час виробничої практики на підприємствах ресторанного господарства. Всі учні отримали кваліфікацію кондитер 3-го розряду. | |
|
Всього коментарів: 0 | |