Неділя, 05.05.2024, 21:48
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2016 » Вересень » 29 » Кроки до майбутньої професії
 15:17 
Кроки до майбутньої професії

28 вересня 2016 року  для  учнів І курсу групи ЕВ- 12 (професія «Електрогазозварник, водій автотранспортних засобів, водій автотранспортних засобів (категорії «В» і «С»)) було проведено екскурсію на ПАТ «Карлівський машинобудівний завод».

Відвідавши на підприємстві  інструментальний, механічно-збиральний, котельно-зварювальний та заготівельний цехи, першокурсники ознайомилися з процесами різання (в тому числі і плазмового), штампування, згинання металу, розгортання його листів. Також у  ході екскурсії учні відвідали ділянку обладнання КБС та склад металів.

Майбутні електрогазозварники зустрілися з  випускником минулого року Копіком Андрієм, якого після проходження виробничої практики було запрошено на роботу  у ПАТ ««Карлівський машинобудівний завод». У минулому учень ПТУ № 50 м. Карлівка, а тепер працівник даного підприємства, Андрій розповів першокурсникам про всі переваги роботи на даному об’єкті.

Учні групи ЕВ – 12 захоплено слухали екскурсоводів та спостерігали за процесами обробки  та зварювання металу. Вони зробили для себе висновок, що обрали правильну, корисну та потрібну у наш час професію.

      

Переглядів: 961 | Додав: Адмін | Теги: Кроки до майбутньої професії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: