Вівторок, 07.05.2024, 11:58
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2015 » Червень » 30 » Круглий стіл
 13:07 
Круглий стіл

30 червня 2015 року відбувся завершальний етап експериментальної роботи -  проведення «круглого столу»,  на якому були  підведені підсумки та результати впровадження інноваційних технологій у навчально-виробничий процес ПТНЗ.

На засіданні прозвітувалися голови методичних комісій – Костєва Н.М. (загальноосвітніх дисциплін), Вакуленко Н.О.(кухар, кондитер та будівельних професій), Хміль А.К. (оператор комп’ютерного набору, касир торговельного залу та обліковець з реєстрації бухгалтерських даних), керівники: курсу ППД із створення електронного підручника майбутнього – Шевченко А.І.,  майстер-класів для спеціалістів-початківців – Воскобойнік Н.І.,  центру «Сходинками профорієнтації» - Чиж В.М.,  школи «Освітнього коучингу» - Чернова Т.Ю. та «Школи професійної компетентності» - Ківшик А.І., майстер виробничого навчання Скобилко Н.В. та викладач Шевченко А.І..       Обмінялися думками члени педагогічного колективу щодо доцільності впровадження коуч-інструментів у навчально-виховний процес та обговорили результати експериментального дослідження у навчальному закладі.

Цього ж дня заступник директора з навчально-виробничої роботи Ківшик А.І. прозвітувала про результати експериментального дослідження у навчальному закладі за 2012-2015рр.  на навчально-методичній раді у навчально-методичному центрі професійно-технічної освіти у Полтавській області.

Матеріали «круглого столу» наведені у розділі «Експериментальна робота» сайту училища.

     

Переглядів: 847 | Додав: Адмін | Теги: Круглий стіл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: