Понеділок, 29.04.2024, 13:21
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2014 » Січень » 30 » Крути...Символ героїзму й відданості
 17:04 
Крути...Символ героїзму й відданості

За потоптану честь України,

За поганьблену землю святу.

Ми ідем, щоб підняти з руїни

Українську державу нову.

29 січня в нашому національному календарі - це день жалоби. Крути...Символ героїзму й відданості нашого юнацтва і символ національної трагедії... В ім'я найсвятішої любові до Батьківщини, коли не було кому стати на захист кордонів молодої держави, пішла у бій горстка гордих юнаків...
Тож виховуючи патріотизм, вдячність і повагу до учасників цих подій  у бібліотеці училища було проведено виховну годину "Крути: подвиг і трагедія", оформлено книжкову виставку, підібрано список рекомендованої літератури для використання в роботі класними і керівниками. 

В актовій залі викладачем Костєвою Надією Миколаївною проведено відкриту виховну годину для учнів першого курсу. Тема "Крути. Пам'ятай їх подвиг". Епіграфом дійства стали слова Володимира Сосюри "Всім серцем любіть Україну свою, і вічні ми будемо з нею!".

Мета заходу виховувати в учнів любов до Батьківщини, повагу до історії рідного краю, народу; виховувати почуття своєї причетності до розбудови національної державності, гордості за свою землю, свій народ, почуття власної національної гідності. Звучали пісні, демонстувалися відео з давніми подіями та сьогодення.

Переглядів: 896 | Додав: Адмін | Теги: Крути...Символ героїзму й відданост | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: