Субота, 04.05.2024, 00:41
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2016 » Березень » 13 » Місячник правових знань
 21:51 
Місячник правових знань

Правове виховання – це важлива складова виховання свідомого громадянина взагалі, покликане забезпечити формування високої правової культури, яка є основою утвердження громадського суспільства. Людина, яка ознайомлена з основами права, вміє захищати свої інтереси, уникає порушень закону сама.

З метою підвищення рівня правової освіти, роз’яснення норм чинного законодавства, виховання учнівської молоді в дусі поваги до права та на виконання Програми правової освіти населення, виходячи з плану виховної роботи училища з 8 лютого по 9 березня 2016 року в ПТУ №50 м. Карлівка проходив місячник правових знань. Місячник права у ПТУ №50 м. Карлівка насичений цікавими заходами. По суті, в основі заходів були і правове і національно-патріотичне виховання. В рамках проведення Місячника правових знань, в училищі проведено правовий турнір для учнів перших курсів. Боротьба була цікавою, напруженою, веселою та повчальною. Переможцями, з невеликим відривом, стали учні групи ОК-14. У бібліотеці була оформлена книжкова виставка на тему: «Держава. Право. Закон».

Працювала лекторська група  старшокурсників з ознайомлення учнів  основами законодавства України «Закон і ми». Класними керівниками було проведено бесіди за темами: «Ми, наші права та обов’язки», «Насильству – ні!», «Права та обов’язки» та «Права людини в Україні». «Як ми знаємо закон?». Класними керівниками було проведено години спілкування за темами: «Цивільна, адміністративна, кримінальна відповідальність», «Закон і совість», «Торгівля людьми – грубе порушення прав громадянина» та «Правила і закони в твоєму житті.

       

Переглядів: 1316 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: