П`ятниця, 26.04.2024, 17:53
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2017 » Квітень » 27 » Обласна секція викладачів фізики та математики
 16:16 
Обласна секція викладачів фізики та математики

25 квітня 2017 року на базі навчального закладу відбулося засідання обласної секції викладачів фізики та математики на тему «Впровадження коуч-технологій у навчально-виховний процес» (голова секції – методист НМЦ ПТО у Полтавській області Короп Т.С.).

З вітальним словом до присутніх звернувся директор училища Іщенко І.М. Він коротко познайомив із здобутками навчального закладу та побажав плідної роботи.

Заступник директора з навчально-виробничої діяльності Ківшик А.І. у своєму виступі докладно розповіла про зміст інновацій, про дослідно-експериментальну роботу педагогічного колективу з питань коучингу в освіті, яка розпочалася ще у 2013 році. З того часу рівень засвоєння учнями навчального матеріалу на уроках з використання коуч-інструментів зріс на 15,3%.

 

Викладач фізики Костєва Н.М. провела нестандартний урок, на якому присутні відчули себе учнями і змогли познайомитися з новітніми технологіями.

 

Викладачі училища Ківшик А.І., Черевко І.В., Касяненко О.М., Вакуленко Н.О., Шевченко А.І. підготували і провели цікавий кейс-урок на тему «Світом править число три…» , на якому був розглянутий матеріал з таких предметів як історія, народознавство, біологія, технологія приготування їжі, географія. Всі присутні були активними учасниками цього дійства. Кожний із них власноруч оздобив троїцький коровайчик та забрав із собою на згадку про теплу зустріч.

 

Викладач ГВПАУ  Бондаренко Т.А. розповіла про участь учнів їхнього навчального закладу у Всеукраїнській Інтернет - олімпіаді «Крок до знань».

Під час обговорення теми засідання члени обласної методичної секції висловили думку про те, що коучинг в освіті  розкриває внутрішній потенціал особистості, сприяє ефективній співпраці педагога і учня, яка  допомагає  досягати реальних результатів у особистому і професійному житті.

Гості були вражені проведеними заходами та щиро дякували організаторам.

Переглядів: 714 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: