Четвер, 09.05.2024, 21:19
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2014 » Березень » 29 » Парад професій
 12:14 
Парад професій

Обрати професію після закінчення шкільного навчання не завжди просто. Хтось знає свою мету ще з дитинства, а хтось до останнього дня за шкільною партою не може визначитись, ким йому бути в житті.

Так, 28 березня ПТУ №50 м.Карлівка з метою допомогти у досить нелегкому виборі професії та ознайомлення з училищем,  відчинило свої двері для майбутніх абітурієнтів. У цей день до училища завітали діти з Карлівського та сусідніх районів.

Щойно переступивши поріг, діти ознайомились з виставкою професій, по кожній з яких були представлені творчі роботи, та отримали інформаційні буклети.

Досить ґрунтовну інформацію про особливості навчання, можливості подальшої освіти та працевлаштування, дозвілля т ще багато чого корисного наші гості отримали з уст учнів училища, а талановита молодь порадувала усіх присутніх своїми виступами.

Краще раз побачити, ніж сто разів почути. Далі діти зі своїми батьками попрямували на екскурсію навчальним закладом. Кабінети, майстерні, лабораторії, бібліотека, спортивна та актова зали, їдальня… Так, саме стіни цього училища стануть другим домом на кілька наступних років. Ласкаво просимо до нас на навчання! 

 

       

 

 

Переглядів: 1298 | Додав: Адмін | Теги: ПАРАД ПРОФЕСІЙ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: