Неділя, 05.05.2024, 23:57
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2014 » Вересень » 3 » Перше вересня
 14:38 
Перше вересня

Вітаємо всіх педагогів та учнів  ПТУ №50 з початком нового 2014-2015 навчального року, першокурсників із влиттям в учнівський колектив.

Творчих  успіхів, миру і спокою ВАМ. 

 

Цього року училище вкотре зустріло юних першокурсників, покоління хлопців і дівчат, які роблять перші кроки у своє доросле життя.

До нас на свято завітав секретар міської ради Стовбун Олег Леонідович. Своїм привітальним словом він спонукав усіх присутніх вчитися наполегливо, жити в мирі, бути достойними громадянами своєї країни. Не було б нашого училища, якби не наполеглива, невтомна праця нашого директора. Іщенко Ігор Миколайович привітав дітей та працівників з новим навчальним роком. Чимало учнів, які успішно пройшли виробничу практику, було нагороджено почесними грамотами.

Ми не могли не згадати тих, хто поклав своє життя за свободу України, хто дорогою ціною заплатив за те, щоб наша земля була вільною та незалежною. Хвилина мовчання повернула нас ще до тих зимових подій, коли почалася запекла боротьба. І зараз протистояння продовжується, та завдяки нашій єдності Україна вистоїть, Україна переможе!

Гордо лунає на подвір'ї училища національний гімн, голоси і серця дітей та дорослих злилися в  одну поліфонію. Віримо, що попри всі труднощі і негаразди наше училище буде і далі формувати професійних майстрів обраної справи, виховувати патріотів своєї країни.

Ось і добігло свято Дня знань до кінця. А усі учні запрошуються на свій перший урок у цьому навчальному році: «Україна - єдина країна».

     

Переглядів: 1119 | Додав: Адмін | Теги: ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: