Понеділок, 06.05.2024, 09:32
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2015 » Грудень » 28 » Школа передового педагогічного досвіду
 21:25 
Школа передового педагогічного досвіду

17 грудня у навчальному закладі відбулося друге обласне засідання Школи передового педагогічного досвіду на тему: «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів в умовах ринкової економіки: коучинговий підхід». Керівник школи – Ківшик А. І. – привітала гостей - методистів сільських училищ Полтавської області та методиста навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Полтавській області Новака О.К. Роботу розпочали з обміну враженнями щодо застосування інструментів коучингу на практиці. Наступним етапом було відвідування уроків спецдисциплін.

Викладач Вакуленко Н.О. провела урок у групі КК-11 з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему:

«Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї». Наталія Олексіївна показала як застосовувати інструменти коучингу - шкалу успіху, рамку зворотнього зв’язку, чотири питання планування, правило 30 секунд - на уроці спецтехнології.

  

Викладач Черевко І.В. у групі ОК-14 показала фрагмент уроку з основ діловодства за формою ділової гри методикою перевернутого навчання Еріка Мазура на тему: «Уніфікована система організаційно – розпорядних документів: службові листи та їх різновиди, телеграми, телефонограми, довідки, акти, доповідні та пояснювальні записки. Договори та їх різновиди, протоколи, постанови, рішення, накази».

    

Майстер виробничого навчання Скобилко Н.І. провела урок у групі ШЛ-15 з предмету «Технологія штукатурних робіт» з теми: «Способи накидання розчинової суміші навкидь ковшем, кельмою з сокола, з ящика на стіни на різних рівнях. Накидання розчинової суміші навкидь кельмою на стелю». На уроці застосовані: щоденник успіху, сходинки знань, 4 питання планування, наочні зображення виконуваних робіт.

  

Переглядів: 856 | Додав: Адмін | Теги: Школа передового педагогічного досв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: