Вівторок, 07.05.2024, 01:32
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2016 » Квітень » 1 » Школа передового педагогічного досвіду
 21:09 
Школа передового педагогічного досвіду

30 березня у навчальному закладі відбулося третє обласне засідання Школи передового педагогічного досвіду на тему: «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів в умовах ринкової економіки: коучинговий підхід». Керівник школи – Ківшик А. І. –  ознайомила присутніх з планом роботи. У третьому засіданні взяли участь методисти училищ Полтавської області та методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Полтавській області Новака О. К.

Про роль методичних комісій у підвищенні професійної компетентності членів комісій з доповіддю виступила методист нашого училища  - А. І . Шевченко.

Наступним у плані засіданні був виховний захід за темою: "Fusion: лялька-мотанка і сouch stories". Девіз заходу: "Від минулого через теперішнє до майбутнього…" Підготували та провели цей захід Ківшик А.І., заступник директора з НВР та Черевко І.В., викладач української мови та літератури. Під час заходу використовувалися коуч-інструменти - це формулювання мети за методикою Чернової Т.Ю. "С.Е.Н.С.", мозкова атака, сходинки та шкала успіху, коучингова технологія Т.Спіріної "Coach Stories. Путь к себе настоящему.", правило 30 секунд, щоденник  успіху. Для цього заходу були написані коуч-історії: Ківшик А.І. "Що я тут роблю?" та Черевко І. В. «Нитка долі», а учасники виховного заходу писали свої історії безпосередньо під час проведення заходу. Результатом стали виготовлені під час майстер – класу ляльки – мотанки, які гості повезли до своїх домівок, та написані коуч – історії, які залишили в подарунок господарям.

Третім питанням за планом був тренінг «Педагог ХХІ століття», який підготувала і провела Ківшик А.І.. під час проведення тренінгу учасники розглянули педагогічні ситуації, ознайомилися з «Позитивним словником» педагога.

На черзі останнє засідання Школи.

            

Переглядів: 776 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: