П`ятниця, 03.05.2024, 06:19
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2016 » Листопад » 18 » Спонсорська допомога
 19:24 
Спонсорська допомога

Останні роки про допомогу та милосердя говорять майже щодня. І дійсно приємно, що в наш такий нелегкий час живуть поруч нас люди, які на перший поклик відгукнуться та підтримають. В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, а доброта обов’язково повернеться до того, хто її віддає.

Учнівський та педагогічний колективи ПТУ № 50 м. Карлівка висловлює щиру подяку директору Полтавського обласного центру Об’єднаної церкви християн віри євангельської Сторожко Олексію Івановичу за спонсорську благодійну допомогу дітям, які потрапили в скрутні матеріальні умови. Уже третій рік поспіль Олексій Іванович співпрацює з навчальним закладом, допомагаючи учням і продуктами харчування, і взуттям, і одягом. Минулого навчального року опікувався ученицею - переселенкою з Донецької області.

Цього року в училищі вперше відкрилися дві інклюзивні навчальні групи. Учні цих груп більше часу проводять на виробничому навчанні у будівельних майстернях. Саме для них директор центру привіз  теплий спецодяг.

Добром тримається світ. Лише разом ми переможемо всі негоди.

Переглядів: 646 | Додав: Адмін | Теги: Спонсорська допомога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: