>
Головна »
2019 »
Листопад »
5 » Стартував місячник професії «Кухар. Кондитер»
00:00
Стартував місячник професії «Кухар. Кондитер» |
04 листопада стартував місячник професії «Кухар. Кондитер».
Мета і задачі:
- підвищення інтересів учнів до обраної професії;
- здійснення зв’язку теорії і практики;
- виховання стремління до досягнення більш високих результатів при отриманні професій кухар та кондитер;
- надавання можливості учням для самовираження, як особистості;
- виховання почуття відповідальності за доручену справу, почуття колективізму, єдності.
Програма місячника складається з плану роботи за тижнями і включає проведення майстер-класів, конкурсів фахової майстерності серед учнів, підготовку до обласних конкурсів, кулінарної вікторини, відкритих уроків, виставок робіт педпрацівників.
У перший день відбулося засідання методичної комісії з питань уточнення плану роботи на тиждень, розпочалася виставка стіннівок з тематики «Я і моя професія» та виготовлення оздоблень з мастики для конкурсу фахової майстерності серед учнів «Приготування різноманітних тістечок і тортів» учнів групи КК-31 «Приготування різноманітних тістечок, тортів»
Дата
|
Назва
|
Місце проведення
|
04.11-08.11
|
Випуск стіннівок груп КК-11; КК-21; КК-31; ККс-16; КК-13;
|
фойє
|
05.11
|
Виставка КМЗ;
|
фойє
|
04.11-08.11
|
Підготовка учнів до IV Полтавського регіонального кулінарного конкурсу;
|
кухня-лабораторія
|
06.11
|
Круглий стіл для учнів першого курсу (обговорення питання проходження виробничої практики учнями II, III курсів);
|
кабінет № 25
|
07.11
|
Конкурс фахової майстерності серед учнів групи КК-31 «Приготування різноманітних тістечок, тортів
|
кухня-лабораторія
|
|
Переглядів: 663 |
Додав: Адмін
| Рейтинг: 0.0/0 |