Субота, 27.04.2024, 03:08
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2017 » Листопад » 21 » Свято мови
 16:24 
Свято мови

Мова – душа кожної національності, її святощі, її найцінніший скарб

Свято української мови –це ще одна сходинка до взаєморозуміння, до мовного єднання, до якого ми всі так прагнемо. Саме в дусі піднесеної гордості за свою мову відбувся захід «Мова – душа кожної національності, її святощі, її найцінніший скарб».

Ми живемо на чудовій, багатій, мальовничій землі – на нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини. І негоже, просто соромно бути поганими нащадками у таких великих і славних батьків.  Наш навчальний заклад гордий за талановитих учнів, які  взяли участь у підготовці та проведенні свята мови.  Незрівнянними ведучими були Діана Каленіченко та Максим  Дзюба,  в ролі справжніх акторів спробували  на сцені свої сили Чупилко Марина та Чернявська Ілона , чарівними голосами заворожували  Безгінова Таміла та Скребцова  Настя, в танці закружляли Демененко Анна  та  Сосюра Таня,  поетичним словом захоплювала Літвінова Софія. Шквал позитивних емоцій викликав виступ майстра виробничого навчання Юнак  Ірини Сергіївни.  Зі сцени актової зали заворожував голос юної гості – Пасенок Марії. Привітати  музичним дарунком присутніх приїхали до училища випускники - Дмитро Решетняк, Шуряк Ольга та Кузьменко Оксана.

Прекрасна, багата, мелодійна українська мова. Слова – це крила ластівки, вона їх не відчуває, але без них не може злетіти. Тож маємо зробити все для того, щоб не згорнулися крила, щоб не обірвалася золота нитка, яка веде з давнини в наші дні.

 

 

 

 

Переглядів: 796 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: