Середа, 01.05.2024, 20:10
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2015 » Вересень » 3 » Свято Першого вересня
 10:16 
Свято Першого вересня

Море усмішок, музики, сміху багато,
Квіти яскраві в дитячих руках.
Бо сьогодні — День Знань! Гарне свято!
Ми прийшли по знайомих стежках.

В храм науки. Щоб мудрими стати,
Пізнавати цей радісний світ.
Щоб навчатися, зірку із неба дістати,
Здобувати знання з юних літ,

Пізнавати науки глибоке коріння,
Розібратися добре у нім.
Нині свято чудове по всій Україні.
Ми злетілися в рідний наш дім.

Україна дітей своїх щиро вітає,
До грудей пригортає крильми.
Добрі, мудрі зростаймо, бо кожен це знає,
Що мій край Україна — це ми!

Осінь в Україні починається з особливого для всіх учнів, батьків та викладачів свята – Дня знань. 1 вересня розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги - дороги до знань, до нових звершень.

І ось подвір’я училища заповнюється учнями, батьками, викладачами…. Розпочинається урочиста лінійка. Звучить Гімн України…

Директор училища  Іщенко І.М. вітає  учнів, батьків  та викладачів зі святом мудрості, доброти та людяності – Днем знань. У своєму зверненні він бажає усім успіхів у навчанні, здійснення задумів та мрій: першокурсникам – цікавого та змістовного навчання, випускникам – здобуття найвищих розрядів та категорій.

Гості свята  -  секретар міської ради Стовбун Олег Леонідович та виконуюча обов'язки директора з персоналу Карлівського Машинобудівного заводу Лобач-Рибак Юлія Миколаївна висловили присутнім найкращі побажання  -  успіхів у навчанні та  отриманні майбутньої професії.

Учнів, які добросовісно та якісно пройшли виробничу практику на підприємствах, було нагороджено почесними грамотами.

Цього року свято відзначилося особливим патріотизмом в кольорах, промовах і настроях. Почуття патріотизму та любові до Батьківщини проявлялися в усьому: синьо-жовтих кольорах святковому оформленні училища, вишиванках дітей та їх батьків, вплетених у волосся дівчаток квіточках та віночках, сльозах на очах при виконанні Гімну України.

З метою формування учнів розуміння єдності й цілісності України в училищі пройшов перший урок та тему: "Україна – міфи та історична реальність".

          

Переглядів: 872 | Додав: Адмін | Теги: Свято Першого вересня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: