Неділя, 05.05.2024, 14:22
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2016 » Вересень » 5 » Свято Першого вересня
 15:18 
Свято Першого вересня

Новий навчальний рік розпочався у нас святковою лінійкою. Хвилюванням та захопленням сповнені серця першокурсників, які вперше завітали на урочистості до Дня знань. Велика училищна родина поповнилася завзятими, активними, спраглими до знань учнями. Весь учнівський колектив нараховує 419  учнів.  Зі словами привітання звернувся до присутніх директор училища - Іщенко Ігор Миколайович. На святі були присутні  шановні гості: головний спеціаліст відділу Професійно – технічної освіти Департаменту освіти і науки Полтавської державної обласної адміністрації Закапко Тетяна Іванівна, міський голова – Наконечний Олександр Сергійович, помічник міського голови – Тарасовський Сергій Миколайович, представник  Районної державної адміністрації – Кугуєнко  Ігор Володимирович. Запрошені гості привітали учнів та педагогічний колектив з початком навчального року.

Сьогодні педагогічний колектив нашого училища поповнився завзятими, енергійними педагогами. І це ті люди, які розуміють, хто такий справжній педагог, бо крім знань вони вкладатимуть ще й часточку себе в кожного з учнів.

Цього року ми відмічаємо особливе свято – 25-ту річницю незалежності України. Цей день - данина поваги борцям за свободу і становлення прекрасної держави у світі. Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу, довгої вікової героїчної боротьби за волю. Шлях України позначений високими степовими могилами, руїнами та прекрасними, безіменними, невідомо коли і ким складеними піснями. В атмосфері патріотичних настроїв з усвідомленням  єдності й цілісності України в училищі пройшов перший урок та тему:  «Від проголошення Незалежності до нової України»

        

Переглядів: 807 | Додав: Адмін | Теги: Свято Першого вересня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: