Середа, 01.05.2024, 16:40
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2015 » Листопад » 25 » ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ
 19:52 
ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Позакласна робота з англійської мови не тільки стимулює учнів до усунення прогалин у знаннях, а й до поглибленого вивчення іноземної мови. Учні, які з різних причин не можуть реалізувати себе на уроці, мають можливість розкрити свої приховані здібності під час позакласних заходів. Нестандартні форми проведення позакласної роботи надихають учнів на самовдосконалення, бо створюється особлива атмосфера взаєморозуміння, співробітництва, довіри та взаємодопомоги. Саме тому під час проведення предметного тижня до проведення позакласних заходів було залучено учнів з різними рівнями навчальних досягнень. Цікаві пізнавальні ігри, конкурси, виставки дають змогу кожному учню проявити себе та повірити у свої сили.

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок в ПТУ № 50 м. Карлівка було проведено «Тиждень англійської мови». Цього року він проходив з 16.11.2015 по 20.11.2015.

Центральне фойє протягом п’яти днів було прикрашене стіннівками, фотографіями визначних місць англомовних країн ,тематичними картинками, ребусами та кросвордами.

Учні груп були активними учасниками та співорганізаторами всіх запланованих заходів.

16 листопада 2015 року було випущено газети «Тиждень англійської мови» та «Вірші українських класиків – англійською»

Також цього дня у групах ЕВ-32, ТВ–23 та ТВ-33 було проведено «Брейн - ринг за тематикою «Англійські прислів’я та приказки»

  

У вівторок, 17 листопада 2015 року, для учнів груп КК-11, ЕВ–32, ШЛ–15, ОК–24 було проведено заочну подорож «English – speaking countries»

Учні дізналися багато цікавого про англомовні країни, про їх традиції, переглянули цікаві презентаційні та відеоматеріали, цікаві факти про англійську мову.

  

У цей же день було проведено «Галерею стіннівок на тему «We study English!»

  

У середу 18 листопада 2015 року для учнів груп ТВ–23, КК–11, та ОК–24 було проведено усний журнал «Сторінками творів англомовних письменників». Учні дізналися багато цікавого про англомовних письменників, в тому числі і сучасних, їх найвідоміші твори. Вони декламували сонети Шекспіра, зачитували уривки з літературних творів.

  

У цей же день було проведено конкурс на кращу учнівську презентацію.

У четвер, 19 листопада 2015 року було проведено позакласний захід «English painters». Учні ознайомилися з творчістю англійських художників, переглянули цікаву мультимедійну презентацію та відеоматеріали.

У цей же день було проведено виставку – конкурс учнівських рефератів.

У п’ятницю, 20 листопада, до уваги учнів було запропоновано позакласний захід «Музичний калейдоскоп». Діти з захопленням слухали найпопулярніші англійські пісні, вони дізналися багато цікавих фактів з біографії англомовних виконавців.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови учні знайомляться з традиціями і звичаями інших народів та переконуються у неповторності власної української культури.

Переглядів: 1415 | Додав: Адмін | Теги: ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: