П`ятниця, 03.05.2024, 05:49
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2014 » Лютий » 10 » Тиждень історії
 12:02 
Тиждень історії

„Historia est magistra vitae”. – „Історія вчитель життя”.

Проведення  предметного тижня є  ефективним засобом  підвищення пізнавального інтересу до вивчення історії, стимулювання творчої активності учнів. Проведення тижня історії – це не стільки розвага для учнів, скільки одна із форм організації навчання,засіб виховання, шлях до порозуміння з учнями.  Заохочення учнів до участі у підготовці та проведенні тижня спонукає їх до творчої дослідницької праці, до сталого пізнавального інтересу учнів.

   

Серед традиційних засобів,  що ми використовуємо у позакласній проботі з історії,- засідання історичного гуртка, тематичні конференції, усні журнали ,інформаційні години,  випуск газет передбачено проведення вікторин, інтелектуальних ігор, круглих столів.
З 03 по 07 лютого  в училищі  пройшов тиждень історії.  Викладачами історії  було проведено  ряд заходів для пропагування історичних знань серед учнів, а саме:  проведено  усний журнал "150 років Карлівському експерименту. Вклад  Великої княгині Олени Павлівни   в селянську реформу 1861 року». В лютому 1859 року саме на території Карлівського  маєтку Велика княгиня Олена Павлівна відпустила на волю своїх селян.

   

Ряд заходів присвячено  історії  українського козацтва та  гетьману Петру  Сагайдачному.  Тиждень  проходив з  03 по 07  лютого 2014 року

   

Переглядів: 1232 | Додав: Адмін | Теги: ТИЖДЕНЬ ІСТОРІЇ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: