П`ятниця, 26.04.2024, 21:25
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2017 » Жовтень » 25 » Тиждень математики
 15:43 
Тиждень математики

З метою більш глибокого зацікавлення учнів до вивчення математики, піднесення її престижу серед учнів професійно-технічного  училища  № 50  м. Карлівка з 17 по 20 жовтня 2017 р. у нашому навчальному закладі проходив тиждень математики.

Викладачем математики Максимчуком Василем Михайловичем був детально розроблений План проведення тижня математики, підготовлені та проведені з групами цікаві конкурси, вікторини та математичні ігри, спрямовані на популяризацію математичної науки, зацікавленість учнів до обраної сфери діяльності, розвиток їх розумових та творчих здібностей.

Кожен день тижня був насичений різноманітними цікавими заходами, які у повній мірі розкрили суть математики, її історію, специфіку, приклади застосування в повсякденному житті та перспективи подальшого вивчення після закінчення нашого навчального закладу.

Перший день

У вівторок, у перший день проведення тижня математики, були випущені стіннівки, навчальний корпус училища прикрашений математичними малюнками, ребусами та головоломками.

 

  

Прочитано цікаві історичні відомості про видатних математиків, їх надзвичайно важливу роль у становленні та розвитку сучасної математичної науки.

З учнями 1 – 3 курсів розв’язувалися цікаві математичні головоломки „Математика у … сірниковій коробці”.

 

Другий день

На другий день математичного тижня була проведена математична гра „Віриш – не віриш”, математична мозаїка, а також учні спробували свої сили в математичних задачах-жартах.

 

 

Третій день

У четвер, на третій день тижня математики, серед учнів 1-3 проводилася математична олімпіада.

 

Учні 1-2 курсів вчилися розв’язувати математичні загадки, головоломки та ребуси, а також взяли активну участь у навчально-виховному заході „Таке дивовижне число π …”.

  

Четвертий день

І на завершення, в останній день тижня математики, були проведені різноманітні ігри з числами,  показані математичні фокуси та усний математичний журнал „Чи знаєте ви, що ..?”

 

Переглядів: 919 | Додав: Адмін | Теги: тиждень математики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: