Субота, 04.05.2024, 03:24
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2015 » Квітень » 24 » Тиждень психології
 15:15 
Тиждень психології

У сучасний час важко відокремити навчально-виховний процес від психологічного супроводу учнів, їх батьків, педагогів училища. Тому практичним психологом Литвинець М.В. було проведено тиждень психології, який припав саме на відзначення Дня працівника психологічної служби. Основним напрямком роботи було підвищення психологічної компетентності педагогічних працівників, але й учні навчального закладу не були осторонь. Наприклад з групою І курсу «Кухар, кондитер» було проведено тренінгові заняття «Як уникнути маніпуляції».

  

Тиждень розпочався з тестування педагогічних працівників, що дозволило визначити рівень обізнаності із загальної, вікової та педагогічної психології.

Динамічно та цікаво пройшла вікторина «Цікава психологія», де змагалися за першість методичні комісії «Кухар, кондитер» та «Оператор комп'ютерного набору», «Касир торговельного залу»  і «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних».

    

Усі учасники були нагороджені солодкими призами.

 

Важливими рисами сучасного педагога є переконливість, вміння впливати та досягати поставлених цілей. Саме з метою формування цих якостей було організовано психолого-педагогічний семінар з елементами рольової гри «Психологія впливу».

Також при роботі з вихованцями актуальним є питання згуртування учнівських колективів. Це питання було висвітлено практичним психологом на обласній секції голів методичних комісій з виховної роботи.

 

Девіз тижня психології - «Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила». Тож нехай він буде спільною цінністю для всіх і допоможе у досягненні великих успіхів!

Переглядів: 835 | Додав: Адмін | Теги: Тиждень психології | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: