Вівторок, 07.05.2024, 16:18
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Тиждень у світі математики
 14:35 
Тиждень у світі математики

Звіт

про проведення тижня у світі математики

З метою більш глибокого зацікавлення до вивчення математики, піднесення її престижу серед учнів професійно-технічного училища № 50 м.Карлівка з 17 по 21 жовтня 2016 р. у нашому навчальному закладі проходив тиждень у світі математики. 

Викладачем математики Максимчуком Василем Михайловичем був детально розроблений План проведення тижня математики, підготовлені та проведені з групами цікаві конкурси, вікторини та математичні ігри, спрямовані на популяризацію математичної науки, зацікавленість учнів до обраної сфери діяльності, розвиток їх розумових та творчих здібностей. 

Кожен день тижня був насичений різноманітними цікавими заходами, які у повній мірі розкрили суть математики, її історію, специфіку, приклади застосування в повсякденному житті та перспективи подальшого вивчення після закінчення нашого навчального закладу.

Перший день       В перший день проведення тижня математики було прочитано цікаві історичні відомості про видатних математиків, їх надзвичайно важливу роль в становленні та розвитку сучасної математичної науки.

 

З учнями 1 – 3 курсів розв’язувалися цікаві математичні задачі.

 

Другий день       На другий день математичного тижня учні спробували свої сили в математичних іграх з сірниками та послухали лекцію „Математики Полтавщини”.

   

Третій день       У середу, на третій день тижня у світі математики, учні 1 – 2 курсів вчилися розв’язувати математичні кросворди, головоломки та ребуси, а учні 3 курсу взяли активну участь у вікторині „Математика – гімнастика розуму”.

 

Четвертий день       В передостанній день тижня математики були проведені різноманітні ігри з числами та „Щасливий математичний випадок”. Учні декламували цікаві вірші про математику та розповідали про роль математики у своїй майбутній професії.

 

П’ятий  день       І на завершення серед учнів 1 – 3 курсів проведена вікторина „Числа навколо нас” , де було  продовження розв’язування цікавих  математичних задач.

Переглядів: 893 | Додав: Адмін | Теги: Тиждень у світі математики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: