Неділя, 05.05.2024, 14:41
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2017 » Березень » 30 » Тиждень зарубіжної літератури
 22:47 
Тиждень зарубіжної літератури

Чим багатший естетичний досвід індивідуума,

тим досконаліший його смак,

тим чіткіший його моральний вибір,

тим він вільніший…

Й. О. Бродський

З метою популяризації зарубіжної літератури як навчального предмета,

розвитку інтересу учнів до зарубіжної літератури і читання, поглиблення та поширення знань учнів з предмета, сприяння розвитку читацької культури учнів, виявлення літературно обдарованих дітей з 13.03.2017р по 17.03.2017р. у професійно-технічному училищі № 50 м. Карлівка було проведено тиждень зарубіжної літератури.

У рамках предметного тижня було проведено ряд   цікавих та змістовних заходів: «Чи знаєте Ви, що…»,  «Літературні премії та  їх лауреати»,  усні журнали «Англомовна література»  та «З Україною  в серці («Зарубіжні письменники і Україна»)».

З неабияким азартом учні змагалися  на  «Літературному ринзі» та у «Літературній вікторині».

Учні училища завзято допомагали викладачу добирати матеріали та оформляти стіннівки «Дивовижний світ зарубіжної літератури»,  «Література в цікавих фактах», а також в організації виставки – ілюстрації «Сторінками прочитаних творів».

У рамках тижня також було проведено виставку – конкурс учнівських рефератів, конкурс на кращий сенкан та на кращу учнівську презентацію.

За участь у проведенні тижня зарубіжної літератури найактивніших учнів було нагороджено почесними грамотами та подяками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Переглядів: 991 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: