Понеділок, 06.05.2024, 02:15
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2019 » Жовтень » 12 » Від знання до безпеки
 16:25 
Від знання до безпеки

Саме таку назву носив інформаційно-просвітницький квест, який організував Полтавський обласний благодійний фонд «Громадське здоров’я» за сприяння Карлівської міської ради та Карлівської районної державної адміністрації.

 У квесті були представлені  9 команд зі шкіл м.Карлівка та району. Учням із нашого училища також пощастило взяти участь у цікавому та, насамперед, корисному волонтерському проекті. Підлітки залучилися до обговорення з тем профілактики вживання психоактивних речовин, хвороб, що передаються статевим шляхом, ведення здорового способу життя. Також учні мали змогу продемонструвати свої знання з права та історії, більше дізнатись про співпрацю з різними організаціями району, розвивати навички командної роботи, логічне мислення, вміння виділяти головне, пам'ять.

Насичена програма заходу дещо виснажила учасників, але, безперечно, не пройшла безрезультатно. Окрім досвіду, знань, цікавого спілкування всі отримали подарунки, просвітницькі матеріали. Дякуємо організаторам акції за співпрацю та сприяння в організації змістовного дозвілля для наших підлітків.

Переглядів: 399 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: