Неділя, 05.05.2024, 16:49
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2019 » Березень » 26 » Військово-польові збори
 10:31 
Військово-польові збори

З метою якісної підготовки молоді до служби у Збройних Силах України   та  виховання громадянської свідомості щодо захисту Вітчизни та військово-патріотичного виховання 21.03.2019 р. по 25.03.2019 р. в училищі  було проведено військово-польові збори.

В організації та проведенні військового навчання учнів  активну участь взяли працівники Карлівського районного військового комісаріату: Лукаш Сергій Анатолійович, Веремієнко Олексій Миколайович, Савчук Сергій Ігорович, Шрамко Сергій Олександрович та Мамка Лариса Олександрівна, яким дирекція ПТУ №50 м.Карлівка виносить велику подяку.

Протягом трьох днів учні вдосконалювали навички з тактичної, вогневої, медичної та фізичної підготовки. Юнаки та дівчата тренувалися у виконанні стройових прийомів, навчалися діям солдата в бою, прийомам і правилам виконання способів пересування солдата на полі бою, діям в пішому порядку, вимогам до вибору місця ведення вогню і спостереженню за супротивником, а також прийомам і правилам обладнання і маскування окопу для стрільби лежачи, способам ведення розвідки та  вивчення місцевості.

Усі учасники занять захоплено виконували усі вправи та завдання, уявивши себе справжніми солдатами. Долаючи смугу перешкод, учні продемонстрували свою фізичну підготовку. До виконання вправ зі зброєю та проведення естафет долучилися навіть викладачі та майстри  закладу освіти.

Для усіх  учасників  військово-польові збори пройшли  з хорошим настроєм та патріотичним піднесенням.

 

 

 

 

 

 

  

 

  

Переглядів: 788 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: