Вівторок, 07.05.2024, 01:37
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Виробниче навчання на підприємстві групи ЕВ-22
 21:49 
Виробниче навчання на підприємстві групи ЕВ-22

З 13.10.14 року по 31.10.14 року учні групи ЕВ-22, професія «Електрогазозварник» ІІ курс на базі ПАТ «Карлівський машинобудівельний завод» проходять виробниче навчання. Метою виробничого навчання на виробництві є конкретизація в учнів результатів теоретичного навчання, формування у них професійних практичних знань, умінь і навичок, необхідних для майбутньої роботи на підприємствах, оволодіння учнями навичок професійної майстерності і основами інноваційної проектної діяльності, формування умінь приймати самостійні рішення на конкретних ділянках роботи в реальних умовах виробництва.

У процесі проходження виробничого навчання учні ознайомились з такими питаннями:

  • стан зварювального виробництва в промисловості;
  • тенденції розвитку сучасних зварювальних технологій та споріднених процесів;
  • нові зварювальні матеріали та обладнання;
  • стандартизація в зварювальному виробництві.

Інженер з техніки безпеки заводу Теслюк Григорій Васильович ознайомив учнів з правилами внутрішнього трудового розпорядку підприємства та технікою безпеки. На виробництві та в цехах - майстри дільниці.

Виробнича практика проводилась під керівництвом директора з виробництва Шапари Олександра Павловича і підпорядкована начальникам цехів: котельний цех - Шаповалу Олександру Васильовичу, механо-складальний цех - Козлову Олександру Григоровичу, заготівельний цех - Яценку Миколі Юрійовичу.

Під час проходження виробничого навчання на виробництві учні навчалися виконувати вправи згідно програми виробничого навчання - це плазмово-дугове та газове різання металу. Виконували роботи по дуговому зварюванню покритим електродом та в середовищі захисних газів відповідно до робочих креслень. Учні вдосконалили свої практичні вміння, навчилися безпомилково читати креслення. Набуті вміння є показником високих досягнень учнів.

              

 

Переглядів: 1156 | Додав: Адмін | Теги: ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: