Четвер, 09.05.2024, 03:31
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2019 » Грудень » 6 » We love English ❤️
 14:06 
We love English ❤️

Позакласна робота з предмету – одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу. Це можливість проявити свої здібності як для викладача, так і для учнів. Завдання позакласної роботи — не тільки закріплення та збагачення знань, набутих у процесі навчання, а й розширення загальноосвітнього кругозору здобувачів освіти, вироблення в них вмінь і навичок самоосвіти, виявлення і розвиток індивідуальних творчих здібностей та нахилів, а також організація учнівського дозвілля, культурного відпочинку та розумних розваг.

З 26.11.2019 по 06.12.2019 в училищі було проведено декаду англійської мови. Під час проведення декади англійської мови на базі училища відбулося засідання обласної секції викладачів іноземної мови та зарубіжної літератури, в якому взяли участь не тільки викладачі, а й учні групи КК-11 та учениця групи КК-31 Чупилко Марина.

Усі бажаючі долучилися до підготовки заходів та оформлення стіннівок. Учні груп ОК-24 розпочали декаду проведенням інформаційних хвилинок «Interesting facts about ENGLISH LANGUAGE».

Здобувачі освіти груп ТВ-13, ТВ-23, ОК-14, ОК-24 проявили свої інтелектуальні здібності під час проведення брейн-рингу «What? Where? When?» та інтелект-шоу «English is fun».

У рамках декади було проведено інформаційно-музичну годину «The legends of the world music», чаювання «Tea time», віртуальні подорожі до англомовних країн, усний журнал «Keep calm and love ENGLISH».

Бажаючі мали змогу взяти участь у конкурсі на кращого читача віршів, виставці малюнків «Global Dignity Day», розгадуванні кросвордів та загадок.

Наприкінці проведення декади найактивніших учнів та переможців конкурсів було нагороджено грамотами та подяками.

Переглядів: 405 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: