Неділя, 28.04.2024, 00:41
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2015 » Січень » 29 » Захист дипломних робіт групою ОО-21
 16:26 
Захист дипломних робіт групою ОО-21

29 січня 2015 року проведена державна кваліфікаційна атестація у групі ОО–21, які навчалися 1,5 роки за професією «Оператор комп'ютерного набору, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» зі складом 27 учнів.

Головою комісії була запрошена Фуртас Євгенія Леонідівна - головний спеціаліст відділу бюджету політики та фінансових галузей соціально-культурної сфери фінансового управління Карлівської районної державної адміністрації.

На ДКА були представлені дипломні роботи, пакет документів виробничої практики, а також комплексні кваліфікаційні роботи, захист яких відбувався у вигляді презентацій, заздалегідь підготовленими учнями. Відповіді учнів свідчили про високий рівень знань з обраної професії. Особливо слід відзначити учнів Биковську Юлію Сергіївну та Бондарекно Маргариту Сергіївну, котрі одержали диплом з відзнакою. Також хочеться відмітити підготовку до державної кваліфікаційної атестації таких учнів, як Башкатова Володимира  Анатолійовича, Берсеньова Євгена Олександровича, Жмурко Любов Вікторівну, Маслак Карину Павлівну, Мікіну Олександру В’ячеславівну, Наточій Тетяну Олександрівну та Нікуліну Олесю Олександрівну.

Великий вклад у підготовку учнів до захисту дипломних робіт зробили викладачі спеціальних предметів - Хміль Анна Костянтинівна, Шевченко Антоніна Іванівна.

     

Переглядів: 918 | Додав: Адмін | Теги: Захист дипломних робіт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: