Вівторок, 30.04.2024, 01:33
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2016 » Лютий » 7 » Захист дипломних робіт групою ОО-21
 21:58 
Захист дипломних робіт групою ОО-21

5 лютого 2016 року проведена державна кваліфікаційна атестація у групі ОО–21, які навчалися 1,5 роки за професією «Оператор комп'ютерного набору, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» зі складом 15 учнів.

Головою комісії була запрошена Фуртас Євгенія Леонідівна - головний спеціаліст відділу бюджетної політики та фінансів галузей соціально-культурної сфери фінансового управління райдержадміністрації

На ДКА були представлені дипломні роботи, пакет документів виробничої практики, а також комплексні кваліфікаційні роботи, захист яких відбувався у вигляді презентацій, заздалегідь підготовленими учнями. Відповіді учнів свідчили про високий рівень знань з обраної професії. Слід відзначити учнів Борисенко Ольгу, Данильченко Віталія, Ясинчук Ольгу, Гінтофта Олександра, Лайкову Наталію, які підтвердили знання на диплом з відзнакою. Також хочеться відмітити підготовку до державної кваліфікаційної атестації таких учнів, як Кальченко Людмилу, Захожая Дмитра, Крохмаль Катерину.

Великий вклад у підготовку учнів до захисту дипломних робіт зробили викладачі спеціальних предметів - Хміль Анна Костянтинівна, Шевченко Антоніна Іванівна.

Переглядів: 787 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: