Четвер, 02.05.2024, 07:46
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2016 » Грудень » 8 » Засідання обласної секції методистів
 17:26 
Засідання обласної секції методистів

7 грудня 2016р. на базі нашого навчального закладу було проведено засідання обласної секції методистів ПТНЗ «Методист навчального закладу – це ключовий елемент в сучасній системі освіти».

З привітальним словом виступив директор училища Іщенко І.М. і побажав учасникам плідної та продуктивної праці.

Також з вітальною промовою до гостей звернувся заступник міського голови Тарасовський С.М.

Голова засідання - методист НМЦ ПТО Головач М.І. до уваги учасників представила доповідь на тему «Роль методиста у забезпеченні результативності методичної роботи в ПТНЗ».

Виступила методист Лубенського професійного ліцею Гиренко В.Г., яка поділилася своїми наробками стосовно методичної роботи.

Головач М.І. ознайомила з результатами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу інноваційних технологій у сфері професійно-технічної освіти та відбулося нагородження переможців, які презентували свої роботи:

«Навчальний web - простір ВПУ №7» - вище професійне училище №7 м. Кременчука, методист Хайчіна Ю М.;

«Я навчаю сам себе», Полтавський професійний ліцей транспорту, майстер виробничого навчання Данілець Є.О.

З наступним питанням порядку денного «Коучинг в професійно-технічній освіті. З досвіду роботи ПТУ №50 м.Карлівка» виступила заступник директора з НВР Ківшик А.І.

Використання коуч- інструментів було показано викладачами ПТУ №50 м.Карлівка на проведеному уроці-кейсі за темою «Не будь переможений злом, а перемагай зло добром», який складався із чотирьох блоків: історія України, українська література, технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства та зарубіжна література. Учнями були учасники секції, всі працювали активно в групах, готуючи запитання один одному, складали міні-твори, доповнювали приказки і прислів’я, писали вірші хокку, із великим ентузіазмом працювали у майстерні Святого Миколая оздоблюючи «Миколайчики» айсингом. (урок можна переглянути у розділі «Відео уроки»).

       

Переглядів: 673 | Додав: Адмін | Теги: Засідання обласної секції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: