Понеділок, 20.05.2024, 03:57
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2020 » Грудень » 16 » Декада з професії «Кухар. Кондитер»
 13:05 
Декада з професії «Кухар. Кондитер»

З метою підвищення якості підготовки здобувачів освіти, вдосконалення їх професійних умінь та навичок, розвитку креативності  15 грудня 2020 року розпочалася декада з професії «Кухар. Кондитер»

Майстри в/н А. Воскобойник та С. Королько для учнів групи КК-21 з професії Кухар, кваліфікація 4 розряд, організували конкурс фахової майстерності.

Напередодні конкурсу познайомили учнів із особливостями та традиціями японської кухні, але наголосили що українська кухня – найкраща. Проте, розумітися на кулінарних традиціях інших народів також важливо.

Учні спробували свої вміння та можливості  в ролі кухарів-сушистів, вони успішно впоралися із приготуванням незвичної страви. На столах з’явилися нетрадиційні апетитні суші із різноманітних продуктів. За результатами оцінювання конкурсних страв переможцем  стала Десятніченко Євгенія. На конкурсі всі учні були відзначені в різних номінаціях:

Пойда Юлія – вишукана подача;

 Гонтар Ангеліна – оригінальне оформлення;

Клач Анна – майбутній сушист;

Бобро Анна – кращий креативний підхід у приготуванні;

Вязовська Дарія - оригінальне оформлення;

Прихідько Андрій – оригінальність рецептури;

Перелігін Володимир - десертний рол;

Ковалюк Дарія – кращий винахідник.

Майстер в/н Т. Коробка провела майстер - клас для учнів цієї групи   «Приготування хлібного чіпсу та декорування страв». Здобуті знання і навички учні використали під час оформлення своїх конкурсних робіт.

Переглядів: 160 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: