Всі знають, що смачний легкий сніданок корисний для здоров’я. Якщо хтось не знає, що таке яйце Бенедикт (пашот), розповідаємо – це французький сніданок, приготовлений з яйця, звареного «в мішечок» з рідким жовтком всередині.
Яйця Бенедикт подають на грінках під голландським соусом із беконом. Ця страва наскільки смачна і складна у приготуванні, але Тиму
...
Читати далі »
Переглядів: 190 |
Додав: Адмін |
Дата: 18.12.2020
|
|
Досить цікаво пройшов підготовчий тиждень до казкового свята Святого Миколая. Уже започаткувалася традиція проводити майстер-класи з виготовлення святкових пряників:
- 15.12. 2020 - «Виготовлення імбирного тіста для пряників» - майстер виробничого навчання Тетяна Гайдай;
...
Читати далі »
Переглядів: 169 |
Додав: Адмін |
Дата: 18.12.2020
|
|
Важливою складовою частиною матеріальної культури кожного народу є його їжа, її характер залежить від багатьох факторів: соціально-економічного становища людини, історичних умов, природно-географічного середовища, напрямку господарської діяльності тощо. 17.12.2020р. викладачем спецдисциплін Вакуленко Н.О. проведений виховний захід з учнями груп кухарів, кондитерів на тему «Смачні карти країн світу, які легко можна з’їсти», під час якого вони ознайомилися з делікатесами, якими славиться
...
Читати далі »
Переглядів: 177 |
Додав: Адмін |
Дата: 18.12.2020
|
|
Естафету конкурсів прийняли учні першого курсу, професії «Кухар», кваліфікації 3-го розряду. Оскільки всі в очікуванні Нового року, то відповідно обрана тематика конкурсу «Новорічні закуски». Під керівництвом майстрів виробничого навчання Терещенко Л.Л. і Ткаченко І.М. учні виконували свої роботи, які обирали самі. Всі учасники продемонстрували творчий підхід до приготування та оформлення закусок.
...
Читати далі »
Переглядів: 225 |
Додав: Адмін |
Дата: 18.12.2020
|
|
|