12:38
Як приготувати яйця Бенедикт | |
Всі знають, що смачний легкий сніданок корисний для здоров’я. Якщо хтось не знає, що таке яйце Бенедикт (пашот), розповідаємо – це французький сніданок, приготовлений з яйця, звареного «в мішечок» з рідким жовтком всередині. Яйця Бенедикт подають на грінках під голландським соусом із беконом. Ця страва наскільки смачна і складна у приготуванні, але Тимур Коваль, учень групи КК-13 з професії Кухар впорався із своїм завданням та провів майстер-клас для учнів 1-го і 2-го курсів під керівництвом майстра виробничого навчання Терещенко Л.Л. Пропонуємо переглянути фото-звіт майстер-класу. | |
|
Всього коментарів: 0 | |