Субота, 27.04.2024, 13:04
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2019 » Вересень » 4 » День Знань
 14:49 
День Знань

День Знань – особливе свято, адже воно відкриває перед кожним учнем  нові обрії пізнання світу. Цей день  незабутній своєю святковою  атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, зустрічами з друзями та викладачами, передчуттям чогось  нового та цікавого.

2 вересня у ПТУ № 50 м. Карлівка  традиційно по-родинному пройшло свято, присвячене Дню знань. З  привітанням до учнів, батьків та гостей закладу освіти звернувся  директор – Іщенко Ігор Миколайович. Він привітав присутніх  з початком навчального року, побажав  наснаги у здобутті професійних навичок, а також нових звершень та цікавих буднів у стінах училища .

Для першокурсників сьогодні розпочалося  нове життя, сповнене нових успіхів та досягнень. А ось для учнів третього курсу цей навчальний рік буде останнім і вирішальним – він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

На святі були присутні гості – заступник голови правління ТОВ «Промінь» Гезик Микола Петрович, начальник відділу кадрів ПАТ «Карлівський машинобудівний завод» Дерев’янко Наталія Іванівна, які привітали учнів закладу освіти з Днем Знань та побажали  їм  цікавого та змістовного навчання у ПТУ №  50 м. Карлівка.  Представники підприємств-роботодавців  відзначили здобувачів освіти, які продемонстрували високий рівень професійної майстерності під час проходження виробничої практики, вручивши їм почесні грамоти та подарунки.

Розпочався навчальний рік першим уроком, на якому в  усіх навчальних групах говорили про патріотизм, про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють та об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїзм сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

 

 

 

 

 

  

Переглядів: 420 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: