Понеділок, 20.05.2024, 02:10
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2020 » Грудень » 11 » Інтелектуальні змагання з інфографіки «Математика у моїй професії»
 17:10 
Інтелектуальні змагання з інфографіки «Математика у моїй професії»

Надзвичайно цікавою, пізнавальною і плідною стала участь учениць нашого навчального закладу Тарасюк Ірини та Юхно Ірини в інтелектуальних змаганнях з інфографіки «Математика у моїй професії» серед учнів ЗП(ПТ)О.

Під керівництвом викладача математики Сазонової Ірини Миколаївни вони провели дослідження, ідея якого –  переконати   всіх, хто цього  ще не розуміє, у тісному зв’язку між обраною професією і математикою. Ця робота була проведена під девізом: «Кухар, кондитер – це митець, художник, математик  і творець». 

У презентації представлені етапи дослідження, результатом якого стала інфографіки «Математика у моїй професії».  Дана робота була високо оцінена на першому (відбірковому) етапі інтелектуальних змагань та серед десяти кращих робіт і пройшла до ІІ етапу (захист)  інтелектуальних змагань, який  відбувся 9 грудня 2020 року в онлайн режимі.

Наші учасники вдало захистили свою роботу, приємно вразивши членів журі змістовністю, інтелектуальною компетентністю, креативністю, поетичністю,  почуттям гумору та артистичністю. Вони зуміли переконати всіх присутніх на даному віртуальному заході у своїй любові до математики та до обраної професії   «Кухар. Кондитер» та вибороли ІІ місце.

Переглядів: 215 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: