Субота, 27.04.2024, 13:13
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2019 » Вересень » 21 » Всеукраїнський тиждень протидії булінгу
 11:34 
Всеукраїнський тиждень протидії булінгу

16-20 вересня оголошено Всеукраїнським тижнем протидії булінгу. Наш навчальний заклад також долучився до проведення просвітницько-профілактичної роботи з даної тематики.

Практичний психолог спільно с соціальним педагогом училища провели анкетування серед першокурсників на предмет вивчення обізнаності щодо теми булінгу. Усі здобувачі освіти, педагоги та батьки мали змогу отримати потрібну інформацію з просвітницьких стендів, фойє училища теж було оформлено відповідно до тематики. Також відбувся флешмоб #СтопБулінг та заняття з елементами тренінгу «Скажемо насильству «Ні!»». Мета яких була надати знання про булінг, його види та прояви, як запобігти проявам насильства в освітньому процесі.

Наприкінці тижня  учні, які проживають в гуртожитку, взяли участь у цікавому та пізнавальному квесті  #СтопБулінг, де від станції до станції учасники здобували такі дорогоцінні знання. А наприкінці, окрім позитивного настрою, учні отримали ще й подарунки.

Всі ці заходи пройшли під девізом «Зупинимо булінг разом!» і, сподіваємось, проведена робота дасть позитивні результати.

Переглядів: 414 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: