Понеділок, 16.06.2025, 02:59
Вітаю Вас, Гость
> Головна » 2021 » Грудень » 14 » Приготування прикрас з шоколаду, айсингу та пряничних топерів
 16:11 
Приготування прикрас з шоколаду, айсингу та пряничних топерів

День 2: приготування прикрас з шоколаду, айсингу та пряничних топерів. Продовження марафону творчих ідей кондитера: учні групи ККс-26 не тільки розвивають творчі здібності, але і виробляють наполегливість і завзятість в подоланні труднощів, розвивають пізнавальну діяльність і навики самостійної роботи. Далі буде...

Переглядів: 186 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: