Понеділок, 16.06.2025, 01:20
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2021 » Грудень » 14


День 2: приготування прикрас з шоколаду, айсингу та пряничних топерів. Продовження марафону творчих ідей кондитера: учні групи ККс-26 не тільки розвивають творчі здібності, але і виробляють наполегливість і завзятість в подоланні труднощів, розвивають пізнавальну діяльність і навики самостійної роботи. Далі буде...

... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: Адмін | Дата: 14.12.2021 | Коментарі (0)



13 грудня відбувся конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти в номінації „Найкращий піцмейкер”, який відкрив декаду професій „Кухар. Кондитер”.

... Читати далі »

Переглядів: 202 | Додав: Адмін | Дата: 14.12.2021 | Коментарі (0)